Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’abril 30, 2012

SSEC 2012-SSEC 2013.

Moltes gràcies Xavi.

Encara no tenim decidit a on serà de Catalunya la propera edició de la SSEC del 2013. Tenim temps per decidir-ho.

A aquesta edició de la SSEC 2012 a on hem participat l'organització era des del meu punt de vista de 10/10. 

Vull dir que és un grup de persones molt ben organitzat, que han estat mesos preparant aquest esdeveniment tan important, no és una tasca feta al darrer dia, en cap cas, caldrà posar fil a l'agulla i no parar fins a la cloenda de la propera edició de la SSEC 2013.


El primer la capacitat de fer-nos sentir bé dels organitzadors, com a la SSWC del 2011 a Irlanda, molt i molt atents, en segon lloc la manera de portar un festa del MTB com aquesta deixant fer sempre als participants/protagonistes d'aquesta, en tercer lloc tota la logística, esmorzars, dinars, sopars, concert a la nit, i les rutes preparades en bike per a les Single Speed molt i molt, i molt ben fetes.

Aquestes persones responsables de la SSEC 2012 són uns mestres, esperem poder estar a l'alçada a la propera edició SSEC que hem d'organitzar nosaltres.

Xavi la seu de la SSEC 2013 ha estat adjudicada a Catalunya, a Catalunya, varem participar com a país Catalunya, i ens han adjudicat la seu de la SSEC del 2013 a aquest país, a Catalunya.

Catalunya organitzarà la SSEC del 2013.

Hem de mirar d'estar a l'alçada de l'edició a la que hem tingut el privilegi de poder assistir. Aquest és l'objectiu, fer sentir tan i tan bé als participants de l'edició del 2013 com ens hem sentit nosaltres a aquesta edició del 2012. Si aconseguim això serà tot un èxit.

Crec que la fita perseguida fa uns anys, a ser a la propera cita internacional representant al nostra país no podia anar millor,  dos podis, la seu de la SSEC 2013, i el més important, que un reduït grup de catalans ha estat reconegut de principi a fi com a representants d'aquesta nació estimada, com és el nostre país, Catalunya.

Sense fer soroll, sense conflictes, mtb, mtb, mtb.

Dos podis, una seu i la sensació que perseguir quelcom tan romàntic com defensar pacíficament l'existència com a nació de Catalunya, ha estat possible.

Ara hem de fer els deures, organitzar, aconseguir que les nacions que han participat a la SSEC del 2012 vinguin a la SSEC del 2013, que bikers de tot el món reconeguin a Catalunya com a país. Que obertament escoltéssim que el país guanyador de la seu de la SSEC 2013 és Catalunya, no té preu.

Un sentiment nacional bolcat a organitzar la SSEC del 2013, un grup de bikers catalans que pedalem, portarem a terme l'organització de la SSEC del 2013.

MTB, MTB, MTB. 

El què vindrà després de la SSEC del 2013,  ja ho veurem, ara hem de fer aquest pas, organitzar la SSEC del 2013.

Una frase per emmarcar, "ens han dit si volem concursar amb Itàlia i Irlanda per per a poder organitzar la propera SSEC13, i els hi hem dit que, i tant, i seguidament en Mateu em diu, concursem no?". Mateu ets gran, molt gran. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada